Bel: 06-55186067!
Wenkbrauwen Modelleren
Zijn uw wenkbrauwen door de jaren heen vervormd door haarverlies? Laat dan uw wenkbrauwen modelleren bij Brazilian Wax Maria! Wij gebruiken de modernste haargroeitechniek met behulp van stamcellen om uw wenkbrauwlijn te herstellen.

Professioneel wenkbrauwen modelleren bij Brazilian Wax Maria in Rotterdam.

Veel vrouwen verliezen met de jaren veel wenkbrauwhaar, waardoor het gezicht ook verandert . Permanente make-up is hiervoor een goede oplossing, maar elke pigmentatie is mooier als u ook nog echt haar heeft. In schoonheidssalon Brazilian Wax Maria te Rotterdam maken we gebruik van groeifactoren die met hetzelfde apparaat als voor permanente make-up in de huid worden gepigmenteerd. Deze groeifactoren activeren uw eigen stamcellen en laten geleidelijk aan de haartjes in uw wenkbrauw terug groeien. De meeste mensen zien na 4 weken al een duidelijk verschil! .

Een uitleg over de stamceltechniek

Bij stamcelpigmentatie planten we samen met het pigment ook een stamcelpreparaat in dat de groei van nieuwe haartjes stimuleert, voor vollere, donkerdere en dikkere wenkbrauwen. Deze behandeling omhelst vier tot zes sessies van elk een kwartiertje. Stamcellen kopiëren het weefsel waarin ze terecht komen. Er zijn dus geen speciale stamcellen voor haar of spierweefsel. Het speciale aan stamcellen is het gegeven dat zij alle soorten weefsel kunnen vormen. Het is daarbij wel van belang dat u nog enige haargroei heeft. Als u totaal geen haargroei meer heeft en de huid helemaal glad en verhoornd is, dan is de kans op succes uiterst gering. Indien dit het geval is raden wij deze stamceltherapiebehandeling af. Ook voor mensen met gezondheidsproblemen is deze behandeling niet mogelijk. Neem vooraf gerust contact met ons op om de mogelijkheden van deze techniek te bespreken!

Na de sessie wordt aangeraden om thuis dagelijks een speciale aftercarelotion te gebruiken. Na 10 dagen dient u elke dag de ontkiemde haartjes als het ware ‘water te geven’ met Ecuri Hair Rescue Brow Lotion, anders gaan de ontkiemende haartjes dood (net als een echt plantje dat u geen water geeft). Als u zich aan het nazorgregime houdt, dan is het resultaat na enkele maanden overduidelijk zichtbaar: bij veel personen kan een groot deel van het haar weer terugkomen.

Bij Brazilian Wax Maria kan u uw wenkbrauwen modelleren en laten reconstrueren met de nieuwste technieken. Maak vandaag nog telefonisch een afspraak! Onze schoonheidssalon is open van maandag tot donderdag tussen 10.00 uur en 18.00 uur. Op vrijdag werken we van 10.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Ons pand is gelegen aan de Tweede Middellandstraat 10a te Rotterdam.