Bel: 06-55186067!
Permanente Make-Up Rotterdam
Maak vlug een afspraak bij Brazilian Wax Maria als u erover denkt om permanente make-up in Rotterdam te laten aanbrengen. Wij gebruiken de laatste technieken voor een sprekend en mooi resultaat.

Professioneel aangebrachte permanente make-up in Rotterdam.

De 3D-hairstroketechniek (voor permanente make-up) is dé manier om er perfect uit te zien. In het zwembad of de sauna, of bij het huilen of lachen: met deze techniek blijft uw permanente make-up perfect onder alle omstandigheden. Met een flinterdunne naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht dat 1 tot 2 jaar blijft zitten. Anders dan bij tatoeages, die levenslang zichtbaar blijven, wordt de permanente make-up met de 3D-hairstroketechniek langzaam lichter. De 3D-hairstroketechniek is ideaal als u dagelijks gebruikt maakt van potloden/sjablonen om bij te tekenen. Brazilian Wax Maria is de uitgelezen specialist op het gebied van permanente make-up in Rotterdam.

Permanente make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren. We zetten de voordelen van 3D-hairstroketechniek op een rijtje: - - De methode is pijnloos. - Opvallende kleuren, maar natuurlijke tinten waar u zich direct mooi en zeker bij voelt. - - Pigmenten zijn kleurvast. Bruin wordt gegarandeerd niet rood of grijs. - - Eyeliners staan bekend om hun krachtige en kleurvaste tinten. - De meeste pigmenten zijn verwijderbaar. Wij gebruiken uitsluitend de beste pigmenten en de allernieuwste apparatuur, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en het allerbeste resultaat.

Hoe wordt permanent make-up aangebracht?

Bij permanente make-up wordt door middel van een steriele, ultradunne naald die razendsnel op en neer beweegt een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Dunne wenkbrauwen worden met permanente make-up volledig gecorrigeerd, zodat er een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten die kunnen maken. De behandeling neemt ongeveer 2 uur in beslag.

Eyeliner
Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan de uitstraling van de ogen worden aangepast . Bij de eyeliner wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, wat een natuurlijke en volle oogopslag geeft. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uitgelopen oogmake-up. De eyeliner kan zowel op het onder– als bovenooglid worden aangebracht. Deze behandeling duurt ca. 1½ uur.

Lipliner
Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanent make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een natuurlijke lipliner die aansluit bij de kleur van uw eigen lippen. Het resultaat? Een prachtige volle mond, ook zonder lipstick! Deze behandeling duurt eveneens ca. 1½ uur

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste pigmenten en de nieuwste apparatuur, waardoor u verzekerd bent van het allerbeste resultaat. Twijfel niet, maar maak vandaag nog een afspraak voor permanente make-up in Rotterdam bij schoonheidssalon Brazilian Wax Maria! Neem telefonisch contact met ons op of kom langs in de salon aan de Tweede Middellandstraat 10a te Rotterdam. Wij zijn geopend van maandag tot donderdag tussen 10.00 uur en 18.00 uur, op vrijdag van 10.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.