Bel: 06-55186067!
IPL Hair Removal
Wilt u een IPL Hair Removal met laser laten uitvoeren? Brazilian Wax Maria biedt deze quasi-pijnloze ontharing aan in haar salon. Maak vandaag nog een afspraak!

Ga voor een permanente IPL hair removal met onze laser.

Houdt u van het gevoel na een Brazilian wax, maar verafschuwt u de pijn tijdens de behandeling? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Bij Brazilian Wax Maria in Rotterdam ontharen we niet alleen op de traditionele Braziliaanse manier. U kunt bij ons ook kiezen voor een IPL laserbehandeling in plaats van de normale hars.

Een IPL Hair Removal heeft vele voordelen. Ze verwijdert de haren permanent, dus zodra de sessies gedaan zijn, hoeft u nooit meer uw bikinilijn te laten harsen! Verder zijn de laserbehandelingen ook veel minder pijnlijk dan de gewone waxing.

Een IPL Hair Removal bestaat uit verschillende sessies gespreid over een bepaalde periode, meestal eens per maand. Het haar wordt niet direct verwijderd, maar valt over de periode heen uit en komt niet meer terug. Een voorwaarde die eraan vasthangt is wel dat u zich niet mag scheren gedurende de tijd tussen de eerste en de laatste sessie. Ook hangt er een aanzienlijk prijskaartje aan de IPL Hair Removal maar vergeet daarbij niet dat u na de behandeling nooit meer zal moeten betalen voor een Brazilian wax. Op lange termijn valt een IPL Hair Removal met de laser uitgevoerd dus zeker goedkoper uit!

Bevrijd uzelf van pijnlijke ontharing en ga voor een IPL Hair Removal met laser! Wij werken enkel op afspraak, maar u kan deze tot op een dag op voorhand nog regelen via ons telefoonnummer. Maandag tot donderdag kan u bij ons terecht van 10.00 uur tot 18.00 uur. Vrijdag werken we tussen 10.00 uur en 21.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. U kan onze schoonheidssalon vinden aan de Tweede Middellandstraat 10a te Rotterdam.