Bel: 06-55186067!

Eersteklas professional in Brazilian wax te Rotterdam.

Schoonheidssalon Brazilian Wax Maria maakt er een punt van om altijd de beste kwaliteit en de modernste technieken en apparatuur te gebruiken. Het was de eerste salon in Rotterdam waar klanten een Brazilian wax konden krijgen. Maria, zelf een Braziliaanse, bracht haar omvangrijke expertise van de speciale methode mee uit haar vaderland. Al snel na opening moest Brazilian Wax Maria uitbreiden door de grote toevloed van klanten. Onze deskundigheid gekoppeld aan een vlotte en uitstekende service zorgen ervoor dat elke bezoeker tevreden de salon verlaat.

 •  

  WAX

  Brazilian Wax Maria: specialiste in Brazilian wax te Rotterdam.

  Schoonheidssalon Brazilian Wax Maria maakt er een punt van om altijd de beste kwaliteit en de modernste technieken en apparatuur te gebruiken.

 •  

  IPL

  Ga voor een permanente IPL hair removal met onze laser.

  Houdt u van het gevoel na een Brazilian wax, maar verafschuwt u de pijn tijdens de behandeling?

 •  

  Make-UP

  Professioneel aangebrachte permanente make-up in Rotterdam.

  De 3D-hairstroketechniek (voor permanente make-up) is dé manier om er perfect uit te zien.

Onze specialiteit is natuurlijk de Brazilian wax, maar schoonheidssalon Brazilian Wax Maria biedt nog verschillende andere diensten en behandelingen aan. Zowel dames als heren kunnen bij ons terecht voor ontharing van elk lichaamsdeel. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid aan om permanente make-up te laten aanbrengen en om wenkbrauwen te reconstrueren. Verder voorzien we ook een select aanbod van kwalitatief corrigerend ondergoed dat u bij ons kunt bestellen. Raadpleeg de relevante webpagina’s voor meer informatie.

Doe een beroep op een bekwame professional voor uw Brazilian wax. Neem uw telefoon ter hand en maak vandaag nog een afspraak bij Brazilian Wax Maria! Wij werken van maandag tot donderdag tussen 10.00 uur en 18.00 uur, vrijdag van 10.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. De schoonheidssalon is gelegen aan de Tweede Middellandstraat 10a te Rotterdam.