Bel: 06-55186067!
Corrigerende Ondergoed
Op zoek naar kwalitatief corrigerend ondergoed? Schoonheidssalon Brazilian Wax Maria biedt een selectie hoogwaardige kledingstukken aan die uw taille beter doen uitkomen en zelfs actief afslanken.

Hoogwaardig en effectief corrigerend ondergoed.

Brazilian Wax Maria in Rotterdam heeft een select aanbod aan vormcorrigerende onderkleding. Wij verstrekken twee soorten vormcorrigerende stukken: de taillevormer en de stringbody.

De taillevormer of het vormcorrigerende vest bedekt de hele buik- en rugstreek. Het kledingstuk is leverbaar met en zonder schouderbandjes en zorgt ervoor dat uw taille direct slanker oogt. Het vest is gemaakt van rubber en aan de binnenkant bekleed met katoen, waardoor het comfortabel aanvoelt. Het verbetert uw postuur en helpt bovendien tegen rugklachten. Daarnaast zorgt het er actief voor dat u gewicht verliest door de micromassage van de stof en het transpiratie-effect. Langdurig gebruik zorgt voor een permanente vermindering van de tailleomvang. Het vest kan zonder problemen gedragen worden na een bevalling of een chirurgische ingreep.

De stringbody corrigeert buik, taille en heupen. Uw figuur oogt in een knip slanker. De stringbody heeft bandjes die u kan aanpassen. Het kledingstuk zit comfortabel: rondom de beenopeningen is kant verwerkt en het katoenen kruis heeft een haaksluiting. De stringbody is niet alleen efficiënt, maar ziet er ook sexy en aantrekkelijk uit.

Het corrigerend ondergoed kan besteld worden in beige of zwart. De taillevormer is beschikbaar in de maten XS tot 3XL, de stringbody in XS tot XL. Spring gerust eens binnen bij Brazilian Wax Maria en bespreek de voordelen van onze vormcorrigerend kledingstukken! De schoonheidssalon is gelegen aan de Tweede Middellandstraat 10a te Rotterdam.