Bel: 06-55186067!
Brazilian Wax Rotterdam
Laat uw Brazilian wax in Rotterdam uitvoeren door een deskundige schoonheidsspecialiste bekend met de originele Braziliaanse ontharingstechniek. Maak vandaag nog een afspraak bij Brazilian Wax Maria!

Brazilian Wax Maria: specialiste in Brazilian wax te Rotterdam.

Bij Brazilian Wax Maria kan u terecht voor een deskundige Brazilian wax in Rotterdam, uitgevoerd door de vaardige handen van een echte Braziliaanse. Bij een Brazilian wax wordt de volledige schaamstreek, van de venusheuvel tot de anus, onthaard door middel van hars. Garandeer uzelf de beste behandeling van deze gevoelige lichaamszone en doe een beroep op een echte specialiste.

Brazilian Wax Maria hanteert vier verschillende modellen waarin het schaamhaar gewaxt kan worden: de gewone bikinilijn, het driehoekje, het hartje en het streepje (de originele Brazilian wax). Natuurlijk houden we ook rekening met de wensen van de klanten en kunnen we onze modellen hieraan aanpassen.

Enkele tips voor een goede voorbereiding:

  • scrub de huid om de twee dagen, te beginnen twee weken voor de behandeling. Dit voorkomt ingegroeide haren achteraf
  • gebruik geen bodylotion, olie of douchecrème op de dag van de ontharing
  • de haartjes zijn gemakkelijker te verwijderen als ze niet langer zijn dan een halve centimeter

Een Brazilian wax is niet pijnloos. Hoe meer ontspannen u bent, hoe minder pijnlijk het harsen zal zijn. Houd bij het plannen rekening met uw cyclus: het waxen gaat het beste één week na ongesteldheid. Weet u van uzelf dat u een zeer lage pijngrens hebt, neem dan een halfuur voor de behandeling een pijnstiller.

Na de Brazilian wax blijven de haartjes ongeveer een maand weg. De eerste 48 uur na het harsen kan u beter uit de felle zon blijven of een goede zonnecrème opsmeren op de huid. Vermijd strakke kleding, zwembaden, sauna’s en zonnebanken en neem geen heet bad. Scrub regelmatig als u aanleg heeft voor ingroeiende haren.

Bij Brazilian Wax Maria gaat u gegarandeerd als een tevreden klant naar buiten! Wij werken op afspraak, maar u kan deze tot op een dag op voorhand nog regelen als u graag een Brazilian wax in Rotterdam wil laten doen. Wij zijn telefonisch bereikbaar. Maandag tot donderdag werken we van 10.00 uur tot 18.00 uur. Vrijdag zijn we open tussen 10.00 uur en 21.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. U vindt onze schoonheidssalon aan de Tweede Middellandstraat 10a te Rotterdam.